Описание

Еднодневна екскурзия до Перперикон

Дата: Всеки месец при събиране на група

Цена:25 лева при група от 20 човека

Програма:

Отпътуване от Смолян в 07:00ч по маршрут Смолян-Търън-Ардино-Кърджали. Пристигане в Кърджали в около 09:30ч.Посещение на Регионалния исторически музей в Кърджали. Отпътуване за Археологическия комплекс Перперикон /голямо мегалитно светилище, което образува един от най-древните и най-исторически значимите археологически комплекси, открити на Българска земя/. Свободно време за разходка из центъра на Кърджали. Отпътуване за Смолян. Пристигане привечер.

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран туристически автобус по описания маршрут;
  • Водач от туристическата агенция по време на пътуването;
  • Медицинска застраховка.

Цената не включва:

  • Цените на посещаваните туристически обекти;
  • Разходи от личен характер.

 

 

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това лично по телефона.

Гарант на Еисакотур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Армеец”, застрахователна полица №1831013150000592845/26.11.2019г.

Свободни места

Все още няма дати обявени за тази екскурзия