Описание

Еднодневна екскурзия до Пловдив

Цена:20лева

 при група от 20 човека

Датата ще бъде съобразена според вашите предпочитания!

Програма:

1 Ден: Отпътуване в 07:00ч. от град Смолян. Пристигане в Пловдив около 10:00 часа. Посещение на зоопарка в Пловдив. Посещение на единствения стационарен терариум в България.Там ще видите над 100 вида животинки – игуани, варани, водни костенурки, змии обитават 230 квадратни метра.Терариумът в „Галерия Пловдив“ може да се похвали с най-богатата колекция на кобри и отровни змии. В дома на екзотичните животни живеят и едни от най-дългите змии на земята – зелена анаконда, йероглифен питон и мрежест питон. Питоните албиноси са над 3 метра. Свободно време за обяд. Разходка из Архитектурно-исторически резерват. Архитектурният резерват Старинен Пловдив е отлично запазен комплекс, в който можем да се разходим из различните епохи, да видим антични сгради, адаптирани към съвременния живот, и да усетим атмосферата на града по времето на Възраждането.Старият град, както е известен комплексът, е разположен на естествено възвишение – трихълмието (близко разположените хълмове Джамбаз, Небет и Таксим). През вековете тук са живели много народи. Всеки е оставил както останки от своята култура, така и своето име на града. Пловдив е един от най-старите градове в Европа – началото му датира от 4000 години пр.Хр. По-интересни обекти от римско време са Античният театър, Римският стадионАнтичният форум и жилищната сграда „Ейрене”. Отпътуване за Смолян.

          Цената включва:

  • Транспорт с комфортен  туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
  • Медицинска застраховка за лица до 65г;

 

           Цената не включва:

  • Входните такси на посещаваните туристически обекти.

 

 

 

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това лично по телефона.

Гарант на Еисакотур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Армеец”, застрахователна полица №1831013150000592845/26.11.2019г.

Свободни места

Все още няма дати обявени за тази екскурзия