Описание

Еднодневна екскурзия до София

Дата: Съобразена според предпочитанията на групата

Цена:45 лева при група от 20 човека

Програма:

Първи ден- Отпътуване в 07:00ч. от Смолян по маршрут Смолян- Асеновград- Пловдив- София. По пътя кратки спирки за почивка. Пристигане в София около 11:00ч. Тук ще имате възможност да посетите Зоологическата градина, Националния исторически музей. Свободно време за обяд. Следобяд пешеходна обиколка, която включва храм-паметник “Св. Александър Невски”,  Народното  събрание, Руската църква,  Природонаучния музей, Парламента, Президентството. Отпътуване за Смолян. Пристигане в Смолян късния следобяд.

          Цената включва:

  • Транспорт с комфортен  туристически автобус;
  • Водач от туристическата агенция по време на пътуването;
  • Медицинска застраховка;

          Цената не включва:

  • Входните такси на посещаваните туристически обекти:
  • Разходи от личен характер;

 

 

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това лично по телефона.

Гарант на Еисакотур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Армеец”, застрахователна полица №1831013150000592845/26.11.2019г.

 

 

Свободни места

Все още няма дати обявени за тази екскурзия