Описание

Екскурзия до Истанбул с Две  нощувки

Всеки месец при група от 20 човека 

Цена:  190.00 лева при група от 20 човека

 

Програма:

1 Ден – Отпътуване от Смолян, в 20:00ч. маршрут Смолян – Асеновград – Капитан Андреево –Истанбул.Нощен преход.

2 Ден – Пристигане в Истанбул сутринта , настаняване в хотела (Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч).Разходка с корабче по Босфора (срещу допълнително заплащане), с продължителност около 1ч. 30 мин. По желание посещение на двореца Долма Бахче – новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност.

3 Ден Посещение на най-високата сграда в града Сапфир (срещу допълнително заплащане) с панорамна тераса и 4D кино Завръщане в хотела. Посещение на МОЛ ФОРУМ и  Аквариум посе– Sea Life – един от най-големите в Европа. Ще имате възможност да се разходите измежду над 20 хиляди вида морски обитатели, сред които и пет тигрови акули. Разположен на територия от 8000кв.м., аквариума разполага с един от най-дългите подводни тунели – 80 метра, който дава възможност за 270º панорама. Свободно време за разходка и посещение на Капълъ Чърши – най-големият и най-старият покрит пазар в света. Пожелание Нощна разходка – новата атракция на Истанбул – Water Garden, където освен да се полюбувате на ослепителното лазерно шоу на пеещите фонтани, ще имате възможност и да похапнете в някой от гурме ресторантите, предлагащи неустоими изкушения.Нощувка.

4 Ден-Закуска. Отпътуване за Одрин. Престой в град Одрин. Посещение на  българската църква „Св. Св. Константин и Елена“, Селимийе джамия, паметника на Мимар Синан,  Юч Шерифели джамия, покрития базар „Бедестен“, кервансарая „Рюстем паша“, базара „Али паша чаршасъ“, базара „Селимийе търговски център“,  Margi Outlet, Синия Пазар и мол Erasta. Отпътуване за България. Късно вечерта – пристигане в Смолян.

Пакетната цена включва:

 • Транспорт с лицензиран туристически автобус по описания маршрут;
 • 2 нощувка със закуска в хотел 3* в Истанбул;
 • Медицинска застраховка с покритие до 25000 евро с автоасистанс;
 • Екскурзоводно обслужване;
 • Автобусна панорамна обиколка на града;

Пакетната цена НЕ включва:

 • Входни такси за посещаваните обекти;
 • Разходка с кораб по Босфора – 17 евро(33лева);
 • Входна такса на аквариума Sea Life – 80 Турски лири(24,59лв.);дете до 13 г. – 59 Турски лири(18,13лв);
 • Посещение на небостъргача Сапфир с билет за 4D Възрастни: 28лири(около 8,60лв), за студенти 23лири(около 7,00лв.);

 

Необходими документи: Задграничен паспорт с валидност 6 месеца от датата на отпътуване.

Плащане: Депозит в размер на 30% при резервацията и доплащане 7 дни преди отпътуването.

Важно:

 • Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
 • За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валиден 6 месеца от датата на отпътуване.

Допълнителна информация: Хотел  Rouge Noir 3* и хотел  Kuran 3*  са  разположени в центъра на града, в близост до Капалъ чарши, Синята джамия,Музеят „Света София“ и дворецът „Топкап”.

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това лично по телефона.

Гарант на Еисакотур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Армеец”, застрахователна полица №1831013150000592845/26.11.2019г.

Свободни места

Все още няма дати обявени за тази екскурзия